Δευτέρα 3 Αυγούστου 2009

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ....ΚΑΘΕΥΔΟΥΝ!


ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ, ΟΥΔΕΙΣ ΠΟΝΑΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ;


Είναι πολλοί εκείνοι, που πιστεύουν, ὅτι ένα θερμό επεισόδιο με την Τουρκία ευρίσκεται πια επί θύραις. Η φαγομάρα των Πολιτικὠν Κομμάτων και σχησματισμών στο εσωτερικό είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για την επιθετική Τουρκία. Καιροφυλακτεί και θα κτυπήσει, μόλις εμείς θα είμαστε αδύνατοι! Προχθές μόλις συνελήφθη ένας Τούρκος κατάσκοπος, ο οποίος επί δύο χρόνια φωτογράφιζε στρατιωτικούς στόχους και σημεία, στα οποία η πρόσβαση δεν είναι εφικτή από τους δορυφόρους. Κάτι λοιπόν μαγειρεύεται. Κάτι πολύ πιό σοβαρό από τήν γρίππη των χοίρων, με την οποία καθημερινώς μας πονοκεφαλιάζουν οι παράγοντες του δημοσίου βίου, κυβερνώντες και αντιπολιτευόμενοι!
Παράλληλα και οι ιερές γραφές των αγίων Πατέρων ομιλούν ένα πόλεμο, που δεν μπορεί να αργήσει πολύ ακόμη. Μια άλλη φορά θα σας παρουσιάσω αυτά τα κείμενα.
Επί του παρόνος καταγράφω και σας καταγγέλλω την σιωπή των ΜΜΕ.
Κύριε, σώσε την Ελλάδα μας!

+Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΊΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
3 Αυγούστου 2009 (174 990)

ΑΠΟ ΤΟ "ΤΡΟΚΤΙΚΟ"



Δευτέρα, 3 Αύγουστος 2009
ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ
ΕΠΑΙΞΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ......μονο το ΑΛΤΕΡ και λιγο ο ΑΝΤ
Προκαλούν "ανοιχτά" οι Τούρκοι - Αμφισβητούν την ελληνικότητα νησιών στα Δωδεκάνησα
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Mε αφορμή το δημοσίευμα της εφημερίδας" Πρώτο Θέμα" οτι η Ελλάδα στέλνει κομάντος για να φυλάνε τις βραχονησίδες στην περιοχή των Δωδεκανήσων το Τουρκικό Kanal D θέτει υπό αμφισβήτηση την Ελληνικότητα των νησιών της περιοχής και συγκεκριμένα αναφερόμενη στην νησίδα Ρω αναρωτιέται πως ένα κομμάτι γης σχεδόν που αγγίζει τα Τουρκικά σύνορα μπορεί να είναι Ελληνικό και ταυτόχρονα να εξοπλίζεται; Το Τουρκικό κανάλι ευθέως αμφισβητεί την Ελληνική κυριαρχία στα Δωδεκάνησα κάνοντας λόγο για στρατιωτική κινητικότητα των Ελλήνων με μεταφορά οπλισμού και ανδρών στα νησιά.
βλ. http://troktiko.blogspot.com/2009/08/blog-post_378.html

Δήτε εκεί ένα Video