Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

ΜΑΣ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ; ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!

ΜΝΗΜΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ!
ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ!
________Με τον τίτλο "Ουκρανία, Μνήμες Κομμυνισμού" αλιεύσαμε και παραθέτουμε ένα συγκλονιστιό κείμενο, αφιερωμένο στην πονεμένη ιστορία του κομμουνισμού στο άλλοτε σιδηρούν Παραπέτασμα, όπου με πρωτοφανή αγριότητα για ογδόντα τόσα χρόνια εκδιώχθηκαν ο Χριστός και η Εκκλησία Του. Εκεί το σύστημα συστηματικά προσπαθούσε να γελοιοποιήσει τους λειτουργούς της Εκκλησίας.
_______Ξαναθυμηθήκαμε την περίοδο εκείνη επειδή στην εφετεινή αποκρηά σημειώθηκαν ήδη  στη Χώρα μας,  και ασφαλώς θα σημειωθούν και σήμερα, ημέρα του ξεφαντώματος της Αποκρηά, κρούσματα γελοιοποιήσεως των Κληρικών μας. Με θλίψη είδαμε με τα μάτια μας νεαρό άτομο φορώντας ράσο, πετραχείλι, γένεια κλπ, να χορεύει.... Ας παύσουν λοιπόν οι αδελφοί μας που ακολουθούν τήν αριστερή κοσμοθεωρία νά χαρακτηρίζουν το κόμμα τους, ως κόμμα της αριστεράς και της προόδου!  Διαβάστε, παρακαλώ, τα κατορθώματα της "αριστεράς και της προόδου" στην Ουκρανία!
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ και ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
Αίγιον, Κυριακή της Τυρινής, 6 Μαρτίου 2011
*********

Ουκρανία: Μνήμες κομμουνισμού


Το παρακάτω είναι από άρθρο (2005) του Καναδέζικου περιοδικού ‘Voice of the Martyrs’ ή ‘VOM’ (‘Η Φωνή των Μαρτύρων’) που εκδίδεται από την ομώνυμη χριστιανική (προτεσταντική) οργάνωση, η οποία ασχολείται με τα κράτη που οι χριστιανοί βρίσκονται υπό διωγμό. Η ‘VOM’ ιδρύθηκε από τον Ρουμανοεβραίο ευαγγελικό πάστορα Richard Wurmbrand (1909 – 2001) ο οποίος έμεινε στις φυλακές της κομμουνιστικής Ρουμανίας για 14 χρόνια, τα 3 από αυτά σε απόλυτη απομόνωση (βλ. άρθρο και βίντεο http://redskywarning.blogspot.com/2010/08/richard-wurmbrand.html ).

COMMUNISM'S LINGERING LEGACY