Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗΓΟΡΙΑ, Η ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΗΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ
ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΗΝ ΩΜΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΛΗΘΟΦΑΝΗ

_______Μετά την αλληγορία των Γαϊδάρων, την οποία σας παρουσιάσαμε στο προηγούμενο σημείωμά μας (της 10ης Ιουνίου), σας παρουσιάζουμε την ερμηνεία των όσων αλληγορικώς είπαμε προχθές με την ιστορία περί γαϊδάρων. Είναι η ερμηνεία των όσων συμβαίνουν τώρα στην δύστυχη Ελλάδα μας. Θα διαβάσετε πράγματα, που είναι φοβερά -εάν βέβαια είναι αληθινά-. Κατά τήν γνώμην μας τουλάχιστον είναι αληθοφανή. Στο χέρι σας είναι να τα εκτιμήσετε. Οπωσδήποτε το συμπέρασμα είναι, ότι η Ελλάδα μας έχει εκποιηθή από τούς πολιτικούς, οι οποίοι κυβέρνησαν τα τελευταία αυτά χρόνια. Βλέπετε, οι Εφιάλτες ποτέ δέν έλλειψαν από την μαρτυρική Ελλάδα μας. Επιτρέψατέ μοι να σας υπομνήσω, ότι ο κ. Γεώργιος Παπανδρέου κατά την προεκλογική περίοδο του έτους 2009 είχε επισκεφθη δύο φορές τις Η.Π.Α. Όταν δε τελικά εκέρδισε τις εκλογές, ως Πρωθυπουργός πλέον, επήγε καί πάλι, για μία ακόμη φορά, στις Η.Π.Α. Ήτοι  σε ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα επισκέφθηκε τρείς φορές την Πολιτική Ηγεσία της Αμερικής! Τι άραγε έκανε εκεί; Τι συζήτησε; Ποιές συμφωνίες υπέγραψε; Ποιές υποχρεώσεις ανέλαβε; Ποιές υποσχέσεις έδωσε στην Αμερικανική Πολιτική Ηγεσία; Κανείς ποτέ δεν έμαθε! Ανακοινωθέν ποτέ δεν εκδόθηκε! Ό,τι έγινε, συνετελέσθη στα κρυφά! Αυτά λοιπόν τά κρυφά της πολιτικής είναι όσα βούλιαξαν την Ελλάδα μας! Η Αμερική, οπως λέγεται, θέλει να διαλύσει την Ευρωπαϊκή Ένωση. Για να φθάσει λοιπόν στο στόχο της, χρησιμοποιεί τήν Ελλάδα μας ως μοχλό! Σήμερα βιώνουμε τα αποτελέ-σματα! Ο μακαρίτης πια Ανδρέας Παπανδρέου έλεγε "Έξω οι βάσεις! ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο", αλλά την ίδια ώρα κρυφά έβαζε την υπογραφή του για να επεκταθούν οι Αμερικανικές βάσεις στην Ελλάδα! Είχε δυό πρόσωπα, χρησιμοποιούσε δυό γλώσσες! Ήταν πράκτορας των ΗΠΑ στην Ελλάδα! To ομολογούν όσοι έχουν θάρρος! Ο επ. Πρόεδρος του Αρείου Πάγου κ. Βασ. Κόκκινος έγραψε στην "ΑΞΙΑ" της 2ας Ιουνίου: "Το 1981 ανέλαβε την εξουσία ο χαρισματικός οικονομέτρης ως "οικονομολόγος" με ειδική αποστολή από τις ΗΠΑ.  Άρχισε αποδοκιμάζοντας το "μεγάλο ντόπιο και ξένο κεφάλαιο". Τότε έκλεισαν όλες οι βιομηχανίες.  Μειώθηκαν τραγικά το ΑΕΠ και οι ιδιωτικές επενδύσεις.  Και το δημόσιο χρέος έως το 1990 έφθασε το 100% του ΑΕΠ.  Τότε ακούσθηκε το ιστορικό "Τσοβόλα δώσ' τα όλα!" Τα δανεικά σκορπίσθηκαν για καταναλωτικές δαπάνες."  
_______Ο Γεώργιος Παπανδρέου εξ άλλου  προεκλογικά έλεγε το γνωστό πιά "λεφτά υπάρχουν", αλλά την ίδια ώρα έκανε μυστικές συνεννοήσεις με τους παράγοντες του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για τήν  οικονομική εξαθλίωση της Ελλάδος! Κι αυτός με τη σειρά του εξυπηρέτησε πιστά τα συμφέροντα της Αμερικής και έτσι έφθασε την οικονομία στο χείλος της αβύσσου! Θα αναφερθούμε και πάλι στα κείμενα του κ. Βασ. Κοκκίνου: ........" Οι Έλληνες δεν είναι δυνατόν να ζουν μόνον για να πληρώνουν τα δανεικά.  Οι όροι που αποδέχθηκαν ο Γιώργος Παπανδρέου και οι ανίκανοι υπουργοί του των Οικονομικών είναι απάνθρωποι.  Να βασανίζονται οι σύγχρονοι Έλληνες για να πληρώσουν τα χρέη που δημιούργησεν ο πατέρας του, ο κ. Σημίτης και ο ίδιος, για να διατηρήσουν την εκλογική τους βάση.  Κανείς δεν σκέπτεται τον λαό και τις σύγχρονες γενιές, που καταστρέφονται από τις πράξεις και παραλείψεις τους." (βλ. παραπάνω).

________ Η κυρία Αλέκα Παπαρρήγα, σχολιάζοντας τις επισκέψεις του κ. Γεωργίου Παπανδρέου -στην εκπομπή του MEGA της Δευτέρας 4ης Ιουνίου, ώρα 20.45΄ καί απαντώντας σε ερωτήσεις του δημοσιογράφου κ. Γιάννη Πρετεντέρη-, τα είπε "έξω από τά δόντια". Μετά τήν συνάντηση του κ. Παπανδρέου με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ κ. Ομπάμα, είπεν η κα Παπαρρήγα, επέστρεψε στην Ελλάδα (ο Γ.Α.Π.) και έθεσε το δίλημμα "Δημοψήφισμα ή Εκλογές"! Τελικά το δίλημμα αυτό ήταν και η ταφόπλακα της πολιτικής καριέρας του κ. Γ. Παπανδρέου! Σημασία όμως έχει, ότι ήταν εντολοδόχος της Αμερικανικής πολιτικής στην Ελλάδα!   Μήπως αυτό άραγε ήταν το τέχνασμα στα σχέδια της Αμερικανικής Πολιτικής Ηγεσίας, ώστε ο κ. Παπανδρέου να παραμερισθεί οριστικά από την πολιτική σκηνή; Μήπως αυτό το σχέδιο έχει ως συνέχεια την προώθηση και την ανάδειξη του κ. Τσίπρα ως Πρωθυπουργού; Ο καιρός θα το φανερώσει! 
________ Έπειτα από το εισαγωγικό αυτό σημείωμα, διαβάστε, παρακαλώ, τά παρακάτω. Τα αλιεύσαμε από το διαδίκτυο. Είναι φοβερά καί απίστευτα! Οπωσδήποτε όμως είναι τόσο αληθοφανή! Στο ρόλο του Ανδρέα Παπανδρέου προχθές και του Γεωργίου Παπανδρέου χθές ως εκτελεστών, και δή ως φερεφώνων, της Αμερικανικής Πολιτικής, σήμερα εμφανίζεται ο κ. Αλέξιος Τσίπρας! Τον προωθεί η Αμερική, τον πλασσάρει η Αμερική! Διά των ΜΜΕ τον πριμοδοτεί!  Άλλωστε τον περασμένο Μάϊο και ο κ. Τσίπρας επισκέφθηκε την Αμερική! Τι άραγε ήθελε εκεί στή Μέκκα του Καπιταλισμού; Με ποιούς επικοινώνησε; Είναι "ο νέος Ανδρέας Παπανδρέου", γράφουν ήδη οι εφημερίδες, που θα αποτελειώσει ό,τι ακόμη έμεινε όρθιο;  Απίστευτο; Μπορεί όμως να είναι αληθινό! 
_________ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ: Μέχρι σήμερα απέφευγα συστηματικά να λάβω θέση επί των πολιτικών μας πραγμάτων. Ούτε στην κατά σάρκα Αδελφή μου, ούτε στά παιδιά της, ούτε στον οδηγό μου είπα ποτέ τι νά ψηφίσουν στις κατά καιρούς εκλογικές αναμετρήσεις! Και επί πλέον, τριάντα τέσσερα τόσα χρόνια ως Μητροπολίτης του ιστορικού αυτού τόπου, ποτέ δεν τους ερώτησα τι εψήφισαν! Τώρα όμως που η Ελλάδα μας χάνεται, τώρα θεωρώ υποχρέωσή μου να λάβω θέση  στα πολιτικά δρώμενα. Η σιωπή ημών τών Ταγών της Εκκλησίας τώρα πια ισοδυναμεί με προδοσία. Εγώ προσωπικά, συγχωρήστε μου την έκφραση "εγώ", δεν πρόκειται διά της σιωπής μου να συντελέσω  στην προδοσία της Ελλάδος μας.    

+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ 
Αίγιον, 12 Ιουνίου 2012

*************
*** Για την ωμή αλήθεια των πραγμάτων και για το τι επιδιώκουν απελπισμένα να μας πασάρουν τα "ελληνικά" ΜΜΕ (Αλλιώς: τα δελτία προπαγάνδας της ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ).
Σε ποια πραγματικότητα θέλουν να μας χώσουν;   Δείτε αυτό:


Τα συμπεράσματα δικά σας.

Ακολουθεί απόσπασμα από το παραπάνω βίντεο 
με την συνέντευξη του πολιτικού αναλυτή Professor Rodney Seakspeare. 



Δημοσιογράφος RT tv: Η Συμφωνία έγινε και το σχέδιο για την Ελλάδα είναι να μειωθεί το χρέος στα 120% του ΑΕΠ ως το 2020 σε σύγκριση με το σημερινό 160%. Μπορεί να γίνει αυτό;

Ρόντεϊ Σαιξπηρ: Όχι. Όταν ξεκίνησε η κρίση η Ελλάδα ήταν στο 120% το εθνικό χρέος του ΑΕΠ. Πάνω από το 100% δεν ξεπληρώνεται.  Αυτό ισχύει και για τις ΗΠΑ.  Αν προστεθούν τα μέτρα λιτότητας φτάνει στο 170% και μετά από 8χρόνια, πιάνει άλλο μη βιώσιμο επίπεδο… που είναι 120%.  Η πραγματικότητα είναι πως αυτοί είναι χειρισμοί για να δικαιολογηθεί η κατοχή της Ελλάδας από τους τραπεζίτες.  Οι Έλληνες πρέπει να εξεγερθούν διότι συνθλίβονται. Καταστρέφεται η Εθνική του κυριαρχία, ξεπουλάνε την περιουσία τους. Φτωχοποιούνται και τους φορτώθηκε χρέος όχι μόνο για όσο ζουν αυτοί αλλά και τα παιδιά και τα εγγόνια τους.  Όλη αυτή η ιστορία είναι μια ΑΠΑΤΗ.

Δημοσιογράφος RT tv: Αν δεν μπορέσει η Ελλάδα να ανταποκριθεί στους στόχους, και απ’ ότι λέτε αυτό μπορεί να συμβεί, έχει απομείνει κάτι στη χώρα που μπορεί να περικοπεί;

Ρόντεϊ Σαιξπηρ: Οι Έλληνες είναι γενναίος λαός, αν σκεφτεί κανείς τη δράση τους στο Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο.  Είναι πολύ εφευρετικός λαός.  Το μόνο που χρειάζονται είναι μια νέα πολιτική.  Πρέπει να αρχίσει με τον έλεγχο των Τραπεζών που φτιάχνουν χρήμα από το τίποτα, το τοκίζουν και ΔΕΝ το ρίχνουν στην πραγματική οικονομία και συγκεκριμένα στην ανάπτυξη της πραγματικής οικονομίας.  Τότε ανοίγεις μια άτοκη παροχή από την εθνική σου τράπεζα.  Για να γίνει αυτό, η Ελλάδα πρέπει να βγει απ’ το Ευρώ και να ορίσει η ίδια τη μοίρα της, όπως κάνει η Ισλανδία τώρα και το κάνει με μεγάλη επιτυχία.

Δημοσιογράφος RT tv:  Ο Ολλανδός υπουργός Οικονομικών απαίτησε την τοποθέτηση ενός μόνιμου γραφείου Τρόικας στην Αθήνα για να εκτελέσει η Ελλάδα τις υποχρεώσεις της.  Πόσο δημοκρατική είναι αυτή η πρόταση;

Ρόντεϊ ΣαιξπηρΜιλάμε για γραφείο των οικονομικών φασιστών των τοπικών εφαρμοστών Ναζισμού.  Είναι η ένδειξη ότι η Ελλάδα είναι κατεχόμενη αποικιοκρατούμενη και θυσιάζεται για κάτι που έτσι και αλλιώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει.  Πρέπει να πετάξουν αυτό το γραφείο έξω με τις κλωτσιές.

Δημοσιογράφος RT tv:  Πολλοί θεωρούν ότι η ΕΕ αναλαμβάνει ένα είδος «γονεϊκού» ρόλου για την Ελλάδα.  Διαγράφει μέρος του χρέους της, δίνει περισσότερο χρήμα με αντάλλαγμα τις υποσχέσεις ότι η Αθήνα θα κάνει αυτό που της λένε οι πιστωτές της.  Πείτε μου γιατί θέλει το ευρω-μπλοκ τόσο πολύ να κρατήσει ένα «άκαμπτο» μέλος του;

Ρόντεϊ Σαιξπηρ:   Δεν άκουσα όλη την ερώτηση, αλλά η ουσία είναι ότι το ΔΝΤ, η ΕΕ και η ΕΚΤ προσπαθούν να συντηρήσουν την κατάσταση στην Ελλάδα για να κρατήσουν όρθιο ένα σύστημα που καταρρέει, το οποίο είναι τώρα εκτός ελέγχου και αυξάνει το χρέος σ’ όλο τον κόσμο. Και δεν λαμβάνει υπ’ όψιν ότι χάνονται θέσεις εργασίας μέσα από τεχνολογικές μεταρρυθμίσεις και τους χειρισμούς εξαπάτησης μέσω υπολογιστών.  Θέλουν απεγνωσμένα με τον ένα η με τον άλλο τρόπο να διατηρήσουν αυτή την κατάσταση, διότι πιστεύουν ότι είναι δόκιμη, αποτελσματική και δίκαιη.  Πιστεύουν επίσης ότι θα εξισορροπήσει.  Δεν είναι δόκιμη, σίγουρα δεν αποτελεσματική, δεν είναι δίκαιη και δεν θα εξισορροπήσει. Στην ουσία βλέπουμε μέρος μιάς συνολικής πτώσης που θα συνεχιστεί για τα επόμενα 10, 15, 20 χρόνια.

***************

Η μεγαλύτερη Ιστορική Απάτη

Αγαπητοί μου, ζούμε σε μια εποχή που πολλοί ανακαλύπτουν ότι το όλο Χρηματο-οικονομικό σύστημα της Δύσης είναι και ήταν μια μεγάλη απάτη.  Εμείς το καταλάβαμε μόλις πριν δυο χρόνια (ας είναι καλά το Διαδίκτυο).
 Αν δεν πιστέψετε σύντομα ότι αυτό είναι πραγματική αλήθεια, θα το πληρώσετε με την Πατρίδα σας και την υποδούλωση σας για δεκαετίες (αν όχι για αλλά 400 χρόνια...).
Βλέπεις ακόμα τηλεόραση; Τότε οι ιδέες σου έχουν ήδη αποστειρωθεί υποσυνειδησιακά... Γιατί;

Το Χρήματο-οικονομικό σύστημα των Τοκογλύφων

- Όλα τα μεγαλοκανάλια ελέγχονται από το Χρηματο-οικονομικό σύστημα των Τοκογλύφων.  Όπως επίσης, η προηγούμενη Κυβέρνηση (και όχι μόνον), το ΔΝΤ και η "Ευρωπαϊκή" Ένωση (Γιατί έγινε άραγε; Την είχαμε μεγάλη ανάγκη;). 

- Και τώρα ας γνωρίσουμε μια μεγάλη "οικογένεια":  Η Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα, όλες οι Κεντρικές τράπεζες των Ευρωπαϊκών Κρατών, η Τράπεζα της "Ελλάδας" (σε ποιους ανήκει;)   Ιστορικά, είναι όλες "παραρτήματα" της Τράπεζας της Αγγλίας (Bank of England) που είναι η γιαγιά όλων (ηλικίας λίγο πάνω από 300 χρονών...).  Ο θειος Google το ξέρει βέβαια. Ξέρει ακόμα ότι οι Τράπεζες αυτές δεν είναι κρατικές ή δημόσιες, αλλά ιδιωτικές και στα χερια ολιγων…!  

"Απίστευτο!"  Απίστευτο; Μα αυτό θέλουν να λες.  Αλλά άντε να το διαψεύσεις αν μπορέσεις.  Μόνο στο διαδίκτυο θα το βρεις (πριν το σταματήσουν). Μα γιατί δεν το πήραμε είδηση τόσο καιρό; Για τον ίδιο λόγο που φαίνεται στην επόμενη ιστοριούλα.

Κάτι βάτραχοι ζούσαν σ' ένα μεγάλο ντεπόζιτο με δροσερό νερό. Κάποιος πονηρός και πολύ υπομονετικός βάτραχος έβαλε μια πολύ μικρή φλόγα κάτω απ' το ντεπόζιτο (που τόθελε ν' ανήκει μόνο στα δισέγγονα του).  Σε πάρα πολύ καιρό ένας συγγενής βάτραχος έρχεται για επίσκεψη και λέει "Ρε παιδιά, δεν βρίσκετε το νερό κάπως ζεστό;"   Τα βατραχάκια φυσικά τον κορόιδευαν: "Άκου τι λέει ο κουτο-παρανοϊκός παππούς. Από τότε που γεννηθήκαμε έτσι δεν ήτανε;;;"   Κι' έτσι τελικά έγινε αυτό πούθελε ο πονηρός.  

Ιστορία 6ης Δημοτικού του 3013: Και έτσι οι Έλληνες, άξιοι των προγόνων τους, σώσανε την Πατρίδα τους όταν, στο παρα-πέντε, ανακαλύψανε το κόλπο της χρόνιας μεγάλης απάτης.

 μεταφορά της εικόνος απο το patrablog.com
 "Απεχθές" (=μισητό) χρέος

Είναι πολύ πιθανό ότι, κάτω από κανονικές συνθήκες, μια πραγματικά Ελληνική κυβέρνηση, ν' αποδείξει δικαστικά ότι το χρέος είναι "απεχθές" και έτσι να καταργηθεί το μεγαλύτερό του μέρος. (Σημ. πρέπει να διαβάσετε "επαχθές" δηλ. ασήκωτο!)

Άντε νάχεις το δικαίωμα (όπως έχουν οι λεγόμενες Κεντρικές Τράπεζες) να "παράγεις" δισεκατομμύρια σε μια οθόνη κομπιούτερ, να τα "στέλλεις" σε κάποια πουλημένη Κυβέρνηση που ξέρεις στα σίγουρα ότι δεν θα μπορέσει να τα ξεπληρώσει όλα (βέβαια με πραγματικής αξίας λεφτά = κόπος), και μετά να κατασχεις την περιουσία των ανήξερων πολιτών.  ( Έτσι θα πει στους απατεωνες τους ο δικαστής: "Ώστε γι' αυτό τόκανες κατεργάρη...") 

Αυτό νομίζω ότι λέγεται "απεχθές" χρέος και υπάρχει νομικό προηγούμενο.
Φτάνει βέβαια να μην βάλουμε προδότες πάλι να μας κυβερνήσουν…

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΕΚΛΟΓΕΣ!  

 Ένα επίκαιρο ερώτημα
Ποιοι, με ιστορική συναίσθηση και με φλογερή πίστη, μπορούν να κάνουν μια πραγματικά ΕΛΛΗΝΙΚΗ κυβέρνηση; 

Να τα κριτηρια:
 Είναι ώρα για παραπονο η για Ενεργητικότητα;
Είναι ώρα για φόβο και απελπισια ή για Τόλμη και Αποφασιστικότητα;
Είναι ώρα για επίκυψη και υποχωρήσεις ή για Αγέρωχη στάση και για Σταθερές διεκδικήσεις;
Είναι ώρα για μασα και το εγώ ή για Νηστεία και για Θυσίες;
Είναι ώρα για “ρεαλισμο” και εξάρτηση ή για Πίστη και για Ελευθερία;
Τι θάκανε ένας ικανός Ελλην πρόγονος;

Χαρακτηριζουν ενα απ’αυτα πανω τον διαλεχτό σου υποψηφιο;

Ο Λαός σε τέτοιες ώρες είναι ικανός και αλάνθαστος!

Οι Έλληνες πάντα μεγαλουργούν σε ώρες σαν κι' αυτές!

 ----------------------------------------------------------------------------------------------
 ΠΗΓΗ: ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΜΗ, κατά τήν επιθυμία της
------------------------------------------------------------------------------------

Δευτέρα, 4 Ιουνίου 2012


ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΚΥΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ... Ε ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΩΜΟΤΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

Share
ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ!!!!!
Ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ, που συμμετέχει συνεχώς στις διασκέψεις της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, έγραψε τα εξής σε ένα βιβλίο του 2003 με τίτλο "Απομνημονεύματα" ....



"Ορισμένοι μάλιστα πιστεύουν ότι είμαστε μέρος μιας μυστικής κλίκας που δουλεύουμε εναντίον των συμφερόντων των Ηνωμένων Πολιτειών, χαρακτηρίζοντας την οικογένειά μου και εμένα ως «διεθνιστές» και ότι συνωμοτούμε με άλλους ανά τον κόσμο για να οικοδομήσουμε ένα πιο ολοκληρωμένο παγκόσμιο πολιτικό και οικονομικό οικοδόμημα - ένα κόσμο, αν θέλετε. 
 Αν αυτή είναι η κατηγορία, δηλώνω ένοχος, και είμαι περήφανος γι’ αυτό".

 ********

 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ 

Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ κ. Γ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, τέως ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ