Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΜΑΣΣΩΝΩΝ


 ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΜΑΣΣΩΝΩΝ

   Στις 29 Μαρτίου είχαμε διαμαρτυρηθεί δημοσίως για το περιεχόμενο μιας φωτογραφίας, που παρουσίαζε μια μικρή ομάδα μελών της Στοάς, των κοινώς λεγομένων Μασσώνων, οι οποίοι, φέροντες τα  καθιερωμένα Σύμβολα της πλάνης των, έλαβαν μέρος στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου, που κατά τις πληροφορίες της ιστοσελίδος «www.zougla.gr/blpg/article/698805» της 29.03.2013 έγινε στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, ενώ η είδηση τηλεοπτικά έγινε γνωστή στο Πανελλήνιο, με την ευκαιρία  της επετείου της εθνικής ημών παλιγγενεσίας!
   Συγχρόνως είχαμε διαμαρτυρηθεί γραπτώς προς διαφόρους παράγοντες του Δημοσίου βίου, μεταξύ των οποίων και προς τον Δήμαρχον Νέου Ηρακλείου κ. Παντελέημονα Βλασσόπουλον.
    Ο κ. Δήμαρχος Ν. Ηρακλείου, λοιπόν, δια της από 03/04/2013 επιστολής του είχε την καλωσύνη να μας διαβεβαιώσει, ότι «ουδέποτε συνέβη τέτοιο γεγονός» στο Δήμο του Νέου Ηρακλείου και ότι επίσης εγκαίρως έσπευσε να διαψεύσει το γεγονός, όταν κυκλοφόρησε η σχετική είδηση.
   Χαιρόμεθα ιδιαιτέρως για την ευαισθησία του κ Δημάρχου και τον συγχαίρουμε δημοσίως για την ευαισθησία του. Μας ικανοποιεί πλήρως η διαβεβαίωση, ότι στα όρια της δικαιοδοσίας του δεν συνετελέσθη μια τόσο μεγάλη βεβήλωση της εθνικής μας εορτής.


  Βεβαίως το ζήτημα δεν λύεται οριστικά, αφού η φωτογραφία είναι όχι μόνον εύγλωττη, αλλά και τόσο αποκαλυπτική. Οι Μασσώνοι ελαβαν μέρος στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2013, όχι όμως στο Νέο Ηράκλειο, όπως εγράφη, αλλά κάπου αλλού! Που άραγε;
  Στο ερώτημα αυτό καλείται τώρα πια να δώσει απάντηση ο δημοσιογράφος κ. Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, ο υπεύθυνος του  «zougla.gr», προς τον οποίον απευθύνουμε τώρα πια το ερώτημα.

 + Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ