Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΑ ...............ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΑ........ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΑ ΑΘΕΟΣ ΚΑΙ ....ΑΣΤΕΙΟΣ!

ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ

ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ-ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ- O ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ:

                          - «ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΑ ΑΘΕΟΣ», ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑΝ ΤΟΥ!
                          - ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΑ ΑΣΤΕΙΟΣ!
                          - ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ!
                          - ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΑ ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ!
                          - ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΑ ΕΓΩΠΑΘΗΣ!
                          - ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΑ ΛΑΪΚΙΣΤΗΣ!
                          - ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΑ ΑΓΝΩΜΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΝ!
                          - ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΑ ΕΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗΣ! 
ΚΑΙ                  - ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ! 

************************

ΕΝΑΣ «ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΑ ΑΘΕΟΣ» 

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΑ ......ΑΣΤΕΙΟΣ!



 __________Πέννα μου, αγαπημένη μου πέννα, πρόσεχε! Γράψε το όνομα Γιάνης μέ ένα "ν"! Πρόκειται για τον έως προχθές Υπουργό των Οικονομικών της Κυβερνήσεως! Όλοι το όνoμα αυτό το γράφουμε με δύο "ν". Έτσι μας έμαθαν! Έτσι μας το δίδαξαν! Έτσι μας το παρέδωσε η ιστορία! Πλήν όμως ο κ. Βαρουφάκης, ως φαίνεται, ήτο ……… ανεπίδεκτος μαθήσεως!  
___________Ένας «φωτισμένος» Υπουργός των Οικονομικών για λόγους οικονομίας αποφεύγει την «σπατάλη»! Συλλογιέται: Γιατί να σπαταλάμε χρόνο, δυνάμεις, φαιά ουσία, ρεύμα, μελάνι και χαρτί; Γιατί να γράφουμε  με δύο «ν» το όνομα Γιάννης; Μπροστά στη βλακεία του πλήθους των Ελλήνων, συλλογίζεται καθ’ εαυτόν, εγώ ας αντιτάξω την δική μου εξυπνάδα! Για λόγους εθνικής οικονομίας, λοιπόν, θα γράφω το όνομά μου με ένα «ν», θα καταργήσω  τη γραβάτα, θα φοράω πολύ επώνυμα κασκόλ, θα προβάλλω την «μαγκιά» μου ως ένα νέο «life style», ένα νέο μοτίβο ζωής και εμφανίσεως!
___________Για την «μαγκιά» του κ. Βαρουφάκη είχαμε εκφρασθή σε προηγούμενο σημείωμά μας. Είπαμε τότε, ότι το στυλ, που αυτός εκφράζει και εμψυχώνει, δεν το εγκρίνουμε!  Πλήν όμως για  τους Ευρωπαίους Εταίρους και τους Δολοφόνους της οικονομίας της Ελλάδος η μαγκιά Βαρουφάκη για δυό τρείς ημέρες στην αρχή θα ήταν ένα αναγκαίο κακό, έτσι για να ερεθισθούν οι Ευρωπαίοι Εταίροι μας.
__________Σήμερα ερχόμαστε πλέον να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα.  Αφορμή ελάβαμε από ένα δημοσίευμα της εγκρίτου εφημερίδος ΕΣΤΙΑ της 23ης Μαρτίου ε.έ., όπου ο συντάκτης μιάς επιστολής-διαμαρτυρίας κ. Μιλτιάδης Εμμανουηλίδης, μας αποκαλύπτει ότι ο κ. Βαρουφάκης, συνιστών εαυτόν, «εις μίαν από τας διακηρύξεις αυτοπα- ρουσιάσεως του αποκαλεί τον εαυτόν του «αθεράπευτα άθεο»!
________Ομολογούμεν, ότι η ομολογία αυτή του πρώην Υπουργού μας εχαροποίησε όλως ιδιαιτέρως! Δεδομένου, ότι οι άθεοι κατά κοινήν ομολογίαν είναι αρρωστημένα μυαλά! Η αυτό-ομολογία ενός δημοσίου προσώπου μας έβγαλε από το άγχος! Δεν είναι ανάγκη πλέον να ψάχνουμε, για να ερμηνεύσουμε ένα ανθρώπινο χαρακτήρα, που προβάλλει προκλητικά στην Κοινωνία ένα δικό του στυλ ζωής! Ένα άνθρωπο, που ευκαίρως-ακαίρως παρέχει συνεντεύξεις και προκαλεί το δημόσιο αίσθημα! 
_____________Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ στο φύλλο της 25ης Μαρτίου τον "ξεφωνίζει" κανονικά, τον ευτελί- ζει, τόν γελειοποιεί! Κάτω από μια φωτογραφία του, στην οποία παρουσιάζεται με μελαγχολικό ύφος, θέτει την εξής λεζάντα: "Το μειδίαμα της αυτοπεποίθησης έσβησε και σιγά σιγά ο Βαρουφά- κης γλιστρά έξω από το κάδρο. Τον ξεπέρασαν οι εξελίξεις....." Ας μη λησμονούμε ότι ακόμη και ο Γερμανικός Τύπος τον κατακρεούργησε! 
____________Αλλά και Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ (26.03.2015) έγραψε τα εξής για τόν κ. Υπουργό των Οικονομικών: "Να είσαστε μαζί μας και μετά τη ρήξη, ε;" ήταν η απάντηση του στην ατάκα πολιτών "είμαστε μαζί σας". Τί εννοούσε;  Μπορεί, επιτέλους, να σταματήσει νά τρολάρει τον εαυτό του και συγχρόνως τήν χώρα; Νά καταλάβει ότι, πλέον, δεν είναι ο οικονομολόγος-στάρ Γιάνης, αλλά ο υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας; Μπορεί να κατανοήσει ότι οι Έλληνες περιμένουν με αγωνία καθημερινά τίς δηλώσεις του πρωθυπουργού και όλων των υπουργών του; Γιά νά δούν ποιά μπορεί να είναι η επόμενη μέρα της χώρας.
               Κάνει πλάκα ή στέλνει μήνυμα, κανείς δεν ξέρει. 'Ετσι κι αλλιώς, έχει αυτοδιαψευσθεί τόσες πολλές φορές μόλις μέσα σε 60 ημέρες. Όσο πιο γρήγορα, πάντως, σταματήσει τις επικοινωνιακές μπαρούφες τόσο πιο γρήγορα  "θα είμαστε όλοι μαζί του" (Γιάννης Τσαπρούνης). 
__________Τέλος τον κ. Βαρουφάκη επήραν στο "ψιλό γαζί" ακόμη και μικρές εφημερίδες της Επαρχίας! Μεταξύ αυτών η δική μας έγκριτη τοπική εφημερίδα του Αιγίου "ΤΥΠΟΣ"  στο φ. της 26/03/2015 δημοσίευσε τήν παρακάτω γελοιογραφία.  
____________Το στύλ Βαρουφάκη, λοιπόν, προκάλεσε το δημόσιο αίσθημα. Τον χαρήκαμε στις δυό-τρεις πρώτες του εμφανίσεις με "τη μαγκιά του" ως αντίδοτο στην υπεροψία του κ. Σώϋμπλε καί των άλλων Ευρωπαίιων Εταίρων μας. Πλήν όμως κάθε φορά, που ξεπερνάμε το μέτρον, εκτοπίζεται η σοβαρότης!  
____________Τον ταλαίπωρον αυτόν άνθρωπον τον "ξεφώνησαν" πέρα από κάθε όριο μερικά σοβαρά φύλλα του δημοσιογραφικού στερεώματος! Ακραίο παράδειγμα η φωτογραφία καί δή και ο τίτλος της εφημερίδος ΑΞΙΑ της 3ης Ιουλίου ε.έ. "Τι μας λές, ρε χαμογελαστή αγορίνα;" Μεγαλύτερη γελοιοποίηση δεν θα μπορούσε να υπάρξει! 
  
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΞΙΑ 3/7/2015

___________Έτσι, λοιπόν, κι εμείς νοιώθουμε νά απαλλασσόμεθα από αγωνιώδη ερωτήματα, όπως αυτά:  πως και γιατί ο άνθρωπος αυτός, ο οποίος προέβαλε όλως αιφνιδίως από το «πουθενά», πως και γιατί φέρεται έτσι;  Η ομολογία του, ότι είναι άθεος, μας έλυσε κάθε απορία! Μάλιστα δε καί "αθεράπευτα άθεος", κατά την ομολογία του.  Επειδή ο χωρίς Θεόν άνθρωπος είναι "άφρων"(!), δηλ. δεν είναι καλά, δέν είναι στά λογικά του! Ο σκληρός αυτός λόγος δεν είναι δικά μας λόγια! Είναι ο λόγος του Θεού μέσα από τήν Παλαιά  Διαθήκη. Εκεί διαβάζουμε "Είπεν άφρων εν τη καρδία αυτού, ουκ έστι Θεός" (Ψαλμ. 13,1).
 ____________Πράγματι ο άθεος άνθρωπος πιστεύει μόνο στον εαυτό του! Προβάλλει μόνον τον εαυτό του! Αγνοεί τον συνάνθρωπό του! Εξ ορισμού τυγχάνει εγωϊστής, εγωκεντρικός! Δεν υπολογίζει κανένα άλλον στη ζωή! Γι αυτό και δεν ειναι αποδεκτός από το Κοινωνικό Σύνολο! Η αθεΐα, λοιπόν, αποκαλύπτει την ύπαρξη κάποιας βλάβης των φρενών! 
_____________Επομένως ως Ιεράρχης της Εκκλησίας του Χριστού, διαβάζοντας τα λόγια αυτά, δηλ. την θρασύτατη ομολογία του κ. Βαρουφάκη, μάλιστα δε το επίθετο "αθεράπευτα άθεος", ένοιωσα μεγάλη ανακούφιση!  Δηλ. ο ίδιος έχει συναίσθηση, ότι η κατάσταση της ψυχής του επιδέχεται μεν θεραπείαν, αυτός όμως είναι και παραμένει αθεράπευτος!  Άρα δεν χρειάζεται πλέον στα νέα παιδιά, που καθοδηγώ και συμβουλεύω, να παλεύω για να τα πείσω, ότι κακώς από μερικούς «δήθεν έξυπνους» το όνομα Γιάννης γράφεται με ένα «ν»! Απλώς όσοι το εφαρμόζουν, αποδεικνύουν ότι ωρίμασαν μεν, αλλά παρά ταύτα παρέμειναν ανεπίδεκτοι μαθήσεως! 
____________Έτσι ακριβώς συμβαίνει και με την «μαγκιά» ωρισμένων προσώπων. Η «μαγκιά» δεν είναι αρετή! Είναι αρρωστημένη συμπεριφορά! Όταν ντύνεσαι ευπρεπώς, τιμάς τον συνάνθρωπό σου! Όταν όμως  τιμάς τον συνάνθρωπό σου, τότε τιμάς τον ίδιο σου τον εαυτό! Ζώντας σε ένα κοινωνικό σύνολο οφείλεις να σέβεσαι και να τηρείς μερικούς κανόνες γενικής αποδοχής! Ας δούμε ένα παράδειγμα:  Δεν μπορείς π.χ. να κυκλοφορείς στο δρόμο φορώντας τις πυζάμες σου  ή και το …..μαγιό σου! Αντίθετα, δεν μπορείς να πας στη θάλασσα για να κάνεις το θαλάσσιο μπάνιο σου φορώντας ένα σμόκιν κοστούμι! Υπάρχουν δηλ. άγραφοι κανόνες "κοινωνικής συμπεριφοράς"! Επομένως και η "μαγκιά" ως κανόνας συμπεριφοράς, έχει και αυτή τα όριά της!  
_____________Άντιθέτως! Στη ζούγκλα βεβαίως μπορεί ακόμη οι άνθρωποι να ζούν με άλλο κώδικα συμπεριφοράς, να είναι σε μια ημιάγρια κατάσταση! Μπορείς π.χ.  να κυκλοφορείς ημίγυμνος, να συμπεριφέρεσαι αγενώς, να είσαι άξεστος και νά  διάγεις απολίτιστα! Αυτά επιτρέπονται στη Ζούγκλα, όχι όμως και σε μια συντεταγμένη Κοινωνία πολιτισμένων ανθρώπων! Εδώ τα δικαιώματα του ενός περιορίζονται από τα δικαιώματα, δηλ. την παρουσία του άλλου. Αυτή ακριβώς είναι η έννοια της «κοινωνίας»! 

__________Κατ’ αναλογίαν δεν χρειάζεται πλέον στα νέα παιδιά, που καθοδηγώ και συμβουλεύω, να παλεύω για να τα πείσω, ότι ο άθεος άνθρωπος δεν είναι απλώς ένας μή φυσιολογικός άνθρωπος! Δυστυχώς είναι κάτι περισσότερο! Είναι «ένας επικίνδυνος άνθρωπος»! Αυτό μας το έχει ξεκαθαρίσει ο Λεχ Βαλέσα από την Πολωνία, ο οποίος κάποτε είπε το εξής σοφό: «Άνθρωπος χωρίς  Θεό, είναι επικίνδυνος»! Εγώ σήμερα θα προσέθετα, ότι ένας άνθρωπος, που καυχάται ότι είναι «αθεράπευτα άθεος», στην ουσία είναι τουλάχιστον ένας άνθρωπος αντικοινωνικός, εγωϊστής, άκαρδος, φιλοτομαριστής, άσπλαγχνος, ανελεήμων, και τελικά, το ολιγώτερο που θα μπορούσα να είπω,  είναι ένας άνθρωπος «αθεράπευτα ……αστείος», για να εκφρασθώ με τον πιο ευγενικό τρόπο!
_______________Υπό την έννοια αυτή, τελικά, ο τέως Υπουργός κ. Βαρουφάκης ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΩΦΕΛΗΣΗ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!  Και αυτό θα συμβή για τον απλούστατο λόγο, ότι δεν θα έχει την ευλογία του Θεού στη σκέψη του, στις αποφάσεις του, στη εν γένει ζωή του!
___________Θέλετε τις πρώτες αποδείξεις; Ανακοίνωσε, ότι ενοικιάζει την βίλλα του, που διατηρεί  σε κάποιο νησί του Σαρωνικού, με μίσθωμα  5.000 € την εβδομάδα! Και διερωτώμαι: Μήπως ο άνθρωπος ζεί σε άλλον πλανήτη!  Διότι με αυτό που λέγει δείχνει να είναι εκτός τόπου και χρόνου! Είναι εκτός λογικής και έξω από τα πλαίσια της σύγχρονης τραγικής πραγματικότητος!!!!! Πως, λοιπόν, θα λύσει τα προβλήματα της φτωχολογιάς, αυτός που δεν καταλαβαίνει από στέρηση; «Ο χορτάτος τον πεινασμένο δεν τον πιστεύει» λέγει η λαϊκή μούσα.
____________Στον συμπαθή κατά τα άλλα Υπουργό κ. Βαρουφάκη θα λέγαμε τά λόγια του Μεγάλου Πατρός της Εκκλησίας μας Βασιλείου: «Ταπείνωσις εστίν η από επάρματος και ύψους αλλαζονικού καί οιήματος διακένου προς την οικείαν αξίαν επάνοδος», δηλ. η προσγείωση στα όρια της λογικής!  
__________Κύριε Υπουργέ, η ομολογία Σας, ότι είσθε «αθεράπευτα άθεος» μας έβγαλε από μιά μεγάλη απορία: Βλέποντας τη συμπεριφορά Σας είχαμε την απορία: Πως μπορείτε να συμπεριφέρεσθε τόσο αλλαζονικά, τόσο άκομψα, τόσο προκλητικά, τόσο χωριάτικα, τόσο μάγκικα, τόσο άξεστα, δηλ. τόσο απαράδεκτα; Τώρα πια έχουμε την απάντηση: Ένας άθεος αποτελεί παραφωνία στο κοινωνικώς γίγνεσθαι! Ένας άθεος, τελικά, είναι ένας αστείος άνθρωπος! Δεν μπορείς να τον πάρεις στα σοβαρά! Σας ευχαριστούμε, λοιπόν, για την ομολογία Σας! Και Σας ευχόμεθα ταχύτατη επιστροφή στα μονοπάτια της Ορθοδόξου Χριστιανικής Πίστεως, στούς κόλπους της Μητρός Εκκλησίας. Εκεί αντιπαραβάλλουμε το πεπερασμένο της ανθρώπινης φύσεως με το άπειρο, το άχρονο και ατελεύτητο του Θεού και τότε .....ταπεινούμεθα καί ταπεινοφρονούμε! Ξαναγυρίζουμε δηλ. πρός τήν πραγματική μας αξία! Θα Σας περιμένουμε, λοιπόν, στην Εκκλησία με περισσή αγάπη και με ανοικτή την αγκαλιά μας. Όπως ακριβώς συνέβη και με μακαρίτη πια  Χαρίλαο Φλωράκη, ο οποίος στη δύση της ταραχώδους ζωής του και μετανόησε και εξομολογήθηκε και -μυστικά- κηδεύθηκε θρησκευτικά και στον αυλόγυρο ενός Παρεκκλησίου της περιοχής Καρδίτσας  ενταφιάσθηκε! 

ΥΠΟΓΡΑΦΗ: 
Ένας πιστός Ορθόδοξος χριστιανός, ο οποίος προσεύχεται για Σας!

Και για την αντιγραφή:
 + Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
Αίγιον, 3 Απριλίου 2015

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Τα παραπάνω τα είχαμε γράψει στις 3 Απριλίου 2015. Παρά ταύτα  δεν τα είχαμε δημοσιοποιήσει, σεβόμενοι την επίσημη ιδιότητα του Υπουργού κ. Βαρουφάκη, δηλ. της τραγικής αυτής προσωπικότητος του πολιτικού κόσμου. Σήμερα όμως η αγανάκτησή μας κορυφώθηκε, καθώς ο κ. Βαρουφάκης  -αντί να παραστή στη Βουλή των Ελλήνων σήμερα 10 Ιουλίου 2015, όπου τίθενται πρός ψήφιση τα οικονομικά μέτρα, τα οποία περιέχονται στις Προτάσεις του  κ. Πρωθυπουργού πρός τους Ευρωπαίους Εταίρους μας-, ΕΚΕΙΝΟΣ ξαφνικά ανεχώρησε για την Αίγινα "για οικογενειακούς λόγους", όπως εδήλωσε! Κατέστρεψε την Ελλάδα οικονομικά και τώρα φεύγει, φεύγει, φεύγει και προσπαθεί να απαλλαγή από τις ευθύνες του! Εκεί δε στο πλοίο, όπως καταγγέλθηκε από τα ΜΜΕ, επιτέθηκε και ετραυμάτισε κάποιο νέο άνθρωπο-δημοσιογράφο, ο οποίος ετόλμησε να του ζητήσει μια δήλωση! Είναι, λοιπόν, καί παλληκάρι της ...δεκάρας!  
__________Η Χώρα μας, αγαπητοί μου φίλοι, διέρχεται κρίσι- μες ώρες! Ήλθε η εποχή των στερήσεων, της δυστυχίας, της πείνας. Καλό κουράγιο!

Αίγιον, 10 Ιουλίου 2015
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

******************

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ "ΕΣΤΙΑ"


Κύριε Διευθυντά,
            Εις δημοσιευθείσαν σχετικήν ιστοσελίδα ο νέος υπουργός των Οικονομικών κ. Βαρουφάκης, εις μιαν από τας διακηρύξεις αυτοποαρουσιάσεώς του αποκαλεί τον εαυτόν του «αθεράπευτα άθεο».
            Επί της εν λόγω διακηρύξεως είναι χρήσιμος ο ακόλουθος σχολιασμός:  το να διακηρύττει κανείς ότι είναι άθεος, είναι μεν εξ υποκειμένου δικαίωμά του, εξ αντικειμένου όμως, δεν σημαίνει ότι οπωσδήποτε είναι άθεος.
            Η αθεΐα δεν είναι απιστία, αλλ’ ούτε και ελυθερία, είναι εξάρτησις, είναι αφροσύνη, είναι νοητική και ψυχική ασθένεια.  Και κατά τούτο έχει δίκαιο να αποκαλεί τον εαυτό του ο υπουργός Οικονομικών «αθεράπευτα άθεο».
            Ο άθεος που υψώνει το νανικό ανάστημα του ορθολογισμού, υπεράνω του Υπέρ λόγον, του υπερβατικού Θεού, του Μυστηρίου της Θεϊκής δυνάμεως και αγάπης, δεν είναι ελεύθερος. Θα ήτο ελεύθερος όσο θα ήτο ελεύθερο το άστρο που κάνει μόνο του διαστημικό ταξίδι χωρίς να πειθαρχεί εις τον νόμον της παγκοσμίου έλξεως καις σε τόσους άλλους νόμους.
            Εάν τα άψυχα λειτουργούν επί τη βάσει φυσικών νόμων τους οποίους ούτε κατασκεύασαν, ούτε κατανοούν, πολύ περισσότερον οι άνθρωποι, τα λογικά όντα, λειτουργούν επί τη βάσει φυσικών και ηθικών νόμων.
            Πολλοί από τους λειτουργικούς νόμους υπερβαίνουν την λογικήν και την ανθρώπινην επιστήμην.  Είμεθα όμως βέβαιοι, ότι ισχύουν, διότι βλέπουμε τα ανυπέρβλητα και ανεξήγητα επιτεύγματά των. Είναι απερίνόητοι.  Και κατά τούτο ευρίσκονται εις τον άβατον (δια την λογικήν) χώρον, που καλείται μυστήριον.
            Μετά τα ανωτέρω εκείνο που μένει να υπενθυμίσουμε εις τον υπουργόν είναι ότι και πολλοί άλλοι που ύψωσαν την γροθιάν της αθεΐας, όλοι «συνεμποδίσθησαν και έπεσαν».
            Προ αυτού του απευκτέου ενδεχομένου, το μόνον που μπορούμε να ευχηθούμε με ειλικρίνειαν και αγάπην εις τον υπουργόν είναι, να μη παραμείνει η νόσος της ασθενείας του ανίατος «αθευράπευτος».
Μετά τιμής
Μιλτιάδης Ι. Εμμανουηλίδης


Πηγή: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΕΣΤΙΑ» 23/3/2015



*************

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΕΓΡΑΨΑΝ....

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΤΑ ΝΕΑ" 7/7/2015


ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" 11/7/2015

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΗΜΕΡΗΣΙΑ" 11/7/2015
/ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "Η ΑΞΙΑ" 11/7/2015

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΤΟ ΒΗΜΑ" 12/7/2015