Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΗΚΩΣΑΝ ΚΕΦΑΛΙ!

  ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠ' ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ

ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ!

_______________Δεν έχουμε το δικαίωμα να κρίνουμε τους ανθρώπους! Κριτής όλων μας είναι ο Θεός. Καρδιογνώστης και Κριτής! Κριτής και Kαρδιογνώστης! Το μόνο που μας επιτρέπεται για τους άλλους, είναι να προσευχώμεθα γι' αυτούς! Να παρακαλούμε τον Πανάγαθο Θεό για "την επιστροφή των πεπλανημμένων"! 
__________Παρά ταύτα αυτό, που μας επιτρέπεται, είναι να κρίνουμε τις πράξεις των, να καταγγέλλουμε δε τις άνομες πράξεις των! Υπάρχει μάλιστα μια αρχή, σύμφωνα με την οποίαν "τα δημοσίως πραττόμενα, δημοσίως και ελέγχονται!"
___________Αλλά και ο Νόμος του Θεού αυτό μας το επιβάλλει! Ο Απόστολος Παύλος, γράφει πρός τούς κατοίκους της Εφέσου: 
«Και μη συγκοινωνείτε τοις έργοις τοις ακάρποις του σκότους, μάλλον δε και ελέγχετε. Τα γάρ κρυφή γινόμενα υπ' αυτών αισχρόν εστιν και λέγειν» (Εφεσ. 5, 11-12). 
__________Με βάση, λοιπόν, αυτό τό αξίωμα της ζωής, κυρίως δε σε εφαρμογή των λόγων του Αγίου Αποστόλου Παύλου, μπορούμε να κρίνουμε τις πράξεις, όχι τα πρόσωπα! Υπάρχει εδώ μια μικρή λεπτομέρεια. Τις πράξεις τις ενεργούν πρόσωπα! Όταν λοιπόν κρίνεις μια πράξη, τότε κατ' ανάγκην δεν αναφέρεσαι και στα πρόσωπα; 
___________Φαινομενικά ο συλλογισμός αυτός φαίνεται να είναι σωστός. Δεν είναι όμως! Έστω ένα παράδειγμα: Ας υποθέσουμε, ότι ο Νίκος Κολοκυθόπουλος μπήκε σε ενα σουπερμάρκετ και έκλεψε ένα πακέττο μακαρόνια. Μπορώ, λοιπόν, να κρίνω και να καταδικάσω τήν πράξη του, δηλ. την κλοπή, αλλά δεν ημπορώ να χαρακτηρίσω τόν Νίκο ως κλέφτη! Μπορώ δηλ. να εκφρασθώ ως εξής: Όταν πάμε σε ένα κατάστημα και εκεί κλέψουμε κάτι, αυτό δεν επιρτρέπεται! Διότι η κλοπή είναι αμαρτία! Μπορώ επίσης να είπω, ότι -καθώς εδιάβασα στην εφημερίδα- ο Νικος  Κολοκυθόπουλος συνελήφθη, διότι στο σουπερμάρκετ ΑΒ έκλεψε ένα πακέτο μακαρόνια! Αλλά δεν μου επιτρέπεται νά προχωρήσω λέγοντας, «βρε τον παληάνθρωπο, τον κλέφτη»  κλπ. 
  __________Νομιμοποιούμεθα, λοιπόν, και από το θείο καί από το ανθρώπινο Δίκαιο να κρίνουμε πράξεις των άλλων, μάλιστα δε τις αμαρτωλές πράξεις!

_________Αυτή όμως η γενική Αρχή, κατά την γνώμη μας, δεν μπορεί να ισχύει για τα πολιτικά Πρόσωπα! Εδώ, αντιθέτως, νομιμοποιούμεθα και μπορούμε να κρίνουμε και τις πράξεις τους και τα πολιτικά πρόσωπα! Διότι τα Πολιτικά Πρόσωπα εκλέγονται, δηλ. επιλέγονται, από τόν Λαό και επομένως λογοδοτούν ενώπιον του Ελληνικού Λαού! Τι άλλο άραγε δηλώνουν οι απεργίες; Την έκφραση μιάς απαρέσκειας εκ μέρους μιάς μερίδος ψηφοφόρων εναντίον ενός νομοθετήματος! Με άλλα λόγια εκφράζουν, και μάλιστα δυναμικά, την απόρριψη και την καταδίκη είτε πράξεων των Πολιτικών Προσώπων, είτε την αποδοκιμασία αυτών των ιδίων των Πολιτικών Προσώπων! Ώστε προκειμένου περί των Πολιτικών μπορούμε να κρίνουμε και τις πράξεις και τά πρόσωπα, μόνον και μόνον διότι με την ψήφο μας τους παρεχωρήσαμε το δικαίωμα να πάρουν στα χέρια τους το τιμόνι της Χώρας και να μας κυβερνήσουν!
__________Επικαλούμενοι, λοιπόν, το δικαίωμα αυτό κι εμείς σήμερα από τη θέση αυτή θα κρίνουμε και θα επικρίνουμε κάποιο πολιτικό πρόσωπο, το οποίο μπροστά στο φέρετρο ενός ηθοποιού, στον οποίο θα αναφερθούμε παρακάτω, εταύτισε τον εαυτό του με την αθλιότητα της ομοφυλοφιλίας! 
____________Από τα ΜΜΕ σήμερα 4 Δεκεμβρίου 2015 πληρο-φορηθήκαμε, ότι απεβίωσε ο ηθοποιός Μηνάς Χ....βας. Διαβάζουμε λοιπόν σε κάποιο ιστότοπο: «Πολλοί δεν γνώριζαν καν ότι ήταν ομοφυλόφιλος. Με αφορμή όμως την κηδεία του, βγήκε και τον ξεφώνησε, ότι είναι τέτοιος, ο εραστής του (από πάνω ή από κάτω;) ο νεαρός Κώστας Φαλ.....κης, .......μαινόμενος που ο Νόμος δεν του επέτρεψε να παντρευτεί τον ηθοποιό με τον οποίο συζούσε τα τελευταία 25 χρόνια!» (βλ. "xairete.blogspot.gr" 04.12.2015).  
__________Στη συνέχεια στο προσκήνιο προέβαλε μια άλλη ηθοποιός και Βουλευτής, θαυμάστρια και φίλη του αποθανόντος, η κα Άννα Β..., η οποία, απευθυνομένη πρός τον νεκρό, είπε και τα εξής: «Στη μνήμη της προσωπικής σου αγωνίας, θα βοηθήσω να περάσει το σύμφωνο συμβίωσης από τη Βουλή των Ελλήνων»!!!!!
_______Καταγγέλλουμε, λοιπόν, απερίφραστα το θράσος αυτού του πολιτικού προσώπου! Καταγγέλλουμε αυτή την ενέργεια και την καταδικάζουμε χωρίς δισταγμό! Η ομοφυλοφιλία είναι εκτροπή από τους Νόμους της φύσεως! Είναι κοινωνικό κακούργημα! Είναι αμαρτία! Όσοι, λοιπόν, είτε την βιώνουν, είτε την υποστηρίζουν δεν είναι φυσιολογικοί άνθρωποι! Είναι αποβράσματα της Κοινωνίας! 
_________Δυστυχώς, αδελφοί μου, σήμερα την Ελλάδα διοικούν και μερικά τέτοια ανθρωπάρια! Ασφαλώς αποτελούν μια μικρή μειοφηφία στο σύνολο των Μελών της Βουλής των Ελλήνων! Υπάρχουν όμως! Είναι μερικά αποβράσματα της Κοινωνίας, περι- θωριακοί άνθρωποι, ελαττωματίες, εξευτελισμένοι, άνθρωποι του σκότους οι οποίοι τώρα πιά με την ευκαιρία της υπεροχής της αριστερής πτέρυγας σήκωσαν πια κεφάλι! 
_________Σας συμβουλεύω: Μη τους πλησιάζετε! Μη τους ακούτε! Μη τους εμπιστεύεσθε! Είναι οι κολασμένοι της Κοινωνίας! Δικαίωμά τους, βέβαια, είναι κρυφά -ιδιωτικά- να ζούν όπως θέλουν! Αλλά κάποιοι ξεφτυλισμένοι δεν μπορούν να υπερασπίζωνται δημοσίως τα πάθη της ψυχής των! Την Ελλάδα μας διοικούν σήμερα πια άθεοι άνθρωποι! Σας υπενθυμίζω, λοιπόν, τα λόγια του Λεχ Βαλέσα της Πολωνίας: 
       «άνθρωπος χωρίς Θεό είναι επικίνδυνος!» 
__________ Ε, λοιπόν, αυτούς τους ξεφτυλισμένους, φτύστε τους! Αποδοκιμάστε τους! Μαυρίστε τους! Δεν είναι άνθρωποι! Είναι εκτρώματα της φύσεως! Ψυχικά και πνευματικά πάσχουν! Είναι άτομα με νοητική διαταραχή! Δυστυχώς, αυτοί είναι τρις-χει-ρότεροι και πολύ πιό επικίνδυνοι από κάποιους, που ζούν στα τρελλοκομεία! Μή διστάζετε, λοιπόν! Όταν καί όπου τους συναντάτε, φτύστε τους! Μη τους αφήνετε να σηκώνουν κεφάλι! Είναι επικίνδυνοι! Η Εκκλησία μας προσεύχεται γι' αυτούς ως εξής: «Εκλείποιεν αμαρτωλοί από της γης και άνομοι, ώστε μη υπάρχειν αυτούς» (Ψαλμός 103). Δηλ. Ας εξαφανισθούν από την γή όλοι οι αμαρτωλοί και όλοι οι άνομοι, ώστε να μην υπάρχουν! Στον αγύριστο να πάνε όλοι αυτοί οι καταραμένοι! 
Σας υπενθυμίζω τα λόγια αυτών των αμαρτωλών και ανόμων:
«Στη μνήμη της προσωπικής σου αγωνίας, φίλε Μηνάκο, θα βοηθήσω να περάσει το σύμφωνο συμβίωσης από τη Βουλή των Ελλήνων. Σε φιλώ!
                                                           Άννα»!!!!!
 
Αίγιον, 4 Δεκεμβρίου 2015
+ ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ    
 
**********
ΙΔΟΥ ΜΙΑ ΑΞΙΕΠΑΙΝΗ 
ΕΝΕΡΓΕΙΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ «ΕΣΤΙΑΝ"   
Απορίας άξιον

Αξιότιμε κ. Διευθυντά,
          Ο κ. Φίλης, «ο υπουργός της πενταροδεκάρας» με το .. αετίσιο βλέμμα που κατοπτρίζει τα υψηλά του οράματα για την Παιδεία!  Απορίας άξιον πως σε τόσο μικρό διάστημα πρόλαβε να υβρίσει το Άγιο Φως της Ανάστασης, τους Αγίους και τα σεπτά Λείψανά τους, να προσβάλει τους Έλληνες του Πόντου, τα αθώα θύματα της τουρκικής θηριωδίας, προσπαθώντας να δικαιολογήσει τους άξεστους Ανατολίτες δολοφόνους…. Και κάτι άλλο, επειδή «εξ  όνυχος γνωρίζεις τον λέοντα»: Προ μηνός, συζητώντας στην τηλεόραση, εξέστη στο άκουσμα και μόνο του ονόματος Αγία Πετρούπολη, που ο συνομιλητής του ανέφερε.  «Όχι Αγία, είναι η Πετρούπολη»!
          «Μα έτσι ονομάζεται», αντέτεινε ο άλλος…
          Θα ήθελε -φαντάζομαι-να την ξαναβαπτίσει Λένινγκράντ σαν τους Μπολσεβίκους, για να ευφρανθεί η καρδούλα του.  Τέτοια αρρωστημένη ιδεοληψία, τέτοια αγκύλωση, τέτοιες παρωπίδες!  Αυτός ο επικίνδυνος άνθρωπος θα εμπνεύσει την νεολαία να ανέβει σε ύψη γνώσης, ελευθερίας, αρετής; Ταλαίπωρη Ελλάς, με τα τέκνα που γεννάς…

Με τιμή,
Χρήστος Χρόνης
Φαρμακοποιός

Πηγή: Εφημερίδα «ΕΣΤΙΑ» 4/12/2015