Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ!



ΝΙΚ. ΦΙΛΗΣ
ΕΝΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

____________Για τον κ. Νικόλαο Φίλη δεν έχουμε την καλύτερη ιδέα! Είναι αδίστακτος, υπερόπτης, κομπλεξικός, καταστροφικός, και γι’ αυτό και επικίνδυνος! Τώρα πιά είναι καί ....καταραμένος!  Ως εκ τούτου, λοιπόν, δεν μπορούμε να αντιληφθούμε πως τα Μέλη της Ακαδημίας Αθηνών, οι Πανεπιστημιακοί Καθηγηταί, γενικώς δε η πνευματική Ελίτ της Χώρας μας, επαναλαμβάνουμε, δεν μπορούμε να αντιληφθούμε πως όλοι αυτοί ανέχονται σαν Προϊστάμενό τους ένα πρόσωπο, το οποίο δεν έχει λάβει ανώτερη μόρφωση με σπουδές σε κάποια Πανεπιστημιακή Σχολή! Τόν θεωρούν άραγε κατάλληλον για το υψηλό πόστο; Δεν βλέπουν τήν καταστροφική πορεία της Παιδείας; 
____________Από την άλλη πλευρά δεν μπορούμε να ανεχθούμε την γελοιοποίηση, την οποία επιχειρούν μερικοί για τον Υπουργό Παιδείας και την οποία θα απολαύσετε παρακάτω! Οπωσδήποτε κατέχει ένα Υπουργικό θώκο και ως εκ τούτου  οφείλουμε σεβασμό άν όχι προς το Πρόσωπο, τουλάχιστον προς το Αξίωμα, το οποίον φέρει!
___________Ο ταλαίπωρος αυτός άνθρωπος είναι αρνητής της Ορθοδόξου πίστεως. Αφού υπηρέτησε στην Εκκλησία ως νεωκόρος καί ως ιεροψαλτης, αφού δηλ. ετράφη από την Μητέρα Εκκλησία, τώρα εχθρεύεται την Εκκλησία και τήν πολεμάει! Μεταξύ πολλών άλλων θέλει να μεταλλάξη το μάθημα των Θρησκευτικών σέ μάθημα Θρησκειολογίας! Θέλει επίσης να παύση ό στοιχειώδης πιά σήμερα εκκλησιασμός των μαθητών, να σταματήση η πρωϊνή προσευχή στα Δημόσια Σχολεία, να παύσουν οι Μαθητικές παρελάσεις, να μη διδάσκωνται τα αρχαία ελληνικά... Πόσα άλλα θά ακόμη θα ακούσωμε; Είναι ανατρεπτικός! Είναι άθρησκος! Είναι άπατρις! Τό μόνο, για το οποίο ενδιαφέρεται, είναι να προωθήση την αριστερή, την αθεϊστική, κουλτούρα του. 
__________Γι' αυτό καί μόνο το λόγο αυτο-εξευτελίζεται! Κάθε μέρα χάνει από τό κύρος του! Όλο καί περισσότεροι τόν «ξεφωνίζουν»! Ιδού ένα μικρό απάνθισμα από τον ημερήσιο Τύπο: 
  • «Όταν ο Υπουργός Παιδείας προάγει το ταξικό bullying», γράφουν ('Αποψη, 4/06, σελ. 7/21).
  • «Είδα τον Φίλη ως Λούθηρο» γράφει ειρωνικά η "Καθημερινή" (4/06).
  • «...Είναι απόβλητος από τήν Ελλάδα και την πολιτισμένη ανθρωπότητα», γράφει ο κ. Κωνστ. Ν. Τράκας, Αντιπρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου ε.τ., ( ΕΣΤΙΑ, 3/06, σελ. 8).
  • Η Ιερά Σύνοδος «....κατηγορεί τον κ. Φίλη ότι, με τις δηλώσεις του, παραπλανά τον Ελληνικό Λαό» (ΕΣΤΙΑ, 3/06, σελ. 3).
  • «Κεραυνοί από την Εκκλησία κατά του Φίλη!», διαβάζουμε στην εφημερίδα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» (3/06, σελ. 16) καί συνεχίζει: «Η Διαρκής Ιερά Σύνοδο εξέδωσε χθες ηχηρή απάντηση στις "επιθέσεις εναντίον του μαθήματος των Θρησκευτικών" »
  • «Ο Υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης άρχισε τη διάλυση του σχολείου. Μειώνει τον χρόνο παράδοσης (των αρχαίων ελληνικών) στο Γυμνάσιο» (Δημοκρατία, 4/06, σελ. 16).
  • «Δεν μπορεί να κοπεί η ρίζα της παγκόσμιας σκέψης», αντιτείνουν στον κ. Φίλη Πανεπιστημιακοί της Κλασσικής Φιλολογίας του Εθνικού καί Καποδιστριακού Πανεπιστημίου «βλ. Πελοπόννησος των Πατρών, 5/06, σελ. 15).
  • Και αστοιχείωτος ο κ. Φίλης; «Δυστυχώς, για ακόμη μία φορά, οι αστοιχείωτοι που καθορίζουν τι πρέπει να διδάσκεται και τι όχι στο σχολείο, σκέφτονται με όρους ιδεολογικούς  και πολιτικούς», γράφει ο κ. Τάκης Θεοδωρόπουλος (Καθημερινή, 5/06, σελ. 21).
  • «Κάτω τα ξερά σας! Να σημειωθή πως η αμάθεια και η εμπάθεια αποτελούν, εν Ελλάδι, το καλύτερο πιστοποιητικό για να μεταμφιεστεί κάποιος σε Υπουργό Παιδείας», γράφει ο κ. Νικος Καραβέλος, Δικηγόρος και Συγγραφεύς (ΤΟ ΠΑΡΟΝ, 5/06, σελ. 12).
  • «Σε άλλα μέρη αποκρούουν ακόμα και με διαδηλώσεις κάθε απόπειρα κατάργησης της ελληνικής και της λατινικής γλώσσας. Εδώ σιγή! Την ίδια ώρα, που ένας κενόμυαλος και βάρβαρος Υπουργός Παιδείας, αυτοαποκαλούμενος και αρχαιολάτρης, στηλιτεύει τη διδασκαλία των Αρχαίων Ελληνικών στα Γυμνάσια, αποκαλώντας τα "παρά φύσιν" (ένθ. ανωτ.)  
  • «Φαίνεται, ότι εκεί στο Υπουργείο Παιδείας τρελάθηκαν. Πήραν τον κασμά και γκρεμίζουν ό,τι βρούν μπροστά τους», γράφει η εφημερίδα ΤΟ ΠΑΡΟΝ με τίτλο "Σκουπόσκυλο τους χρειάζεται" (5/06, σελ. 3). Και κάπου αλλού προσθέτει: 
  • «Μπάχαλο έχουν κάνει τον χώρο της Παιδείας ο αρμόδιος Υπουργός  και ο κ. Λιάκος με τον Παιδαγωγικό Κώδικα δημοκρατικού Ανθρωπισμού, που επεξεργάζονται...» (ενθ. ανωτ. σελ. 4) 
  • ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: «Μήπως είναι ώρα, Αλέξη, να πάρεις κανένα σκουπόξυλο και να σαρώσεις από δώ κι από κεί;», διερωτώνται οι παράγοντες της Εφημερίδος ΤΟ ΠΑΡΟΝ (5/06, σελ. 3).  
  • «Νά ξεσηκωθούμε όλοι για τη διάλυση της Παιδείας», κραυγάζει λέγει ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας (ενθ. ανωτ. 4/06, σελ. 6). «Διαπράττονται εγκλήματα σε βάρος της Παιδείας», συμπληρώνει! 
  • «Η Αρχαία Ελληνική δεν είναι "νεκρή" γλώσσα» (ένθ. ανωτ. 5/06, σελ. 15).
  • Τέλος η εφημερίδα "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ" στη δεύτερη σελίδα της και με τίτλο   "ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΑ" έχει βάλει τον κ. Φίλη να ομιλή από ένα βήμα με φόντο μια τοιχογραφία με εικόνες Αγίων, έχει δε θέσει ως λεζάντα τα ειρωνικά λόγια:
 «Ξεχειλίζει αγιοσύνη ....»! 
Ποιός; Μα ποιός άλλος; Ο Υπουργός κ. Φίλης (4/06, σελ. 2).  
  • Ακόμη και στο Υπουργικό Συμβούλιο τον επήραν "στο ψιλό γαζί", όπως λέμε συνήθως! «Τον έλεγαν "Πρίγκιπα" στο Υπουργικό! Στο ....δούλεμα πήραν τον Νίκο Φίλη συνάδελφοί του χθες στο Υπουργικό Συμβούλιο, που συνεδρίασε υπό την προεδρεία του Πρωθυπουργού....Τον υποδέχθηκαν με την προσφώνηση "πρίγκιπα", ύστερα από το σάλο που προκάλεσαν τα σχέδια ...για απαγόρευση των λέξεων "πριγκίπισσα" και  "βασιλόπουλο" από γονείς για τα παιδιά τους. Το κάζο που υπέστη... και τα γέλια που ακολούθησαν δεν φάνηκε πάντως να τον ενοχλούν..."  (Εφημ. "Δημοκρατία" , 3/06, σελ. 16).    

________Έπειτα από τα παραπάνω εισαγωγικά σας παρουσιάζουμε  ένα δημοσίευμα, διά του οποίου γελοιοποιείται ο κ. Φίλης. Προέρχεται από ιστότοπο μεγάλης επισκεψιμότητος. Ας μη υπερβαίνουμε τα όρια, ακόμη και όταν πρόκειται να γράψουμε για ένα φαιδρό πρόσωπο, άθεο, ανιστόρητο και αυτό-εξευτελιζόμενο ημέρα με την ημέρα όλο και περισσότερο! Εμείς, ναί, τον καταρασθήκαμε για τις αθεϊστικές πράξεις και αποφάσεις του, αλλά ουδέποτε τον ειρωνευθήκαμε! Η εκφρασθείσα κατάρα μας ήταν έκφραση μιάς πνευματικής ποινής, μιά τιμωρία, όχι όμως μια ειρωνία! 
__________Ως πρός τόν Υπουργό κ. Φίλη, αυτό που τον εκθέτει δεν είναι η έλλειψη πτυχίου! Η έλλειψη αυτογνωσίας είναι αυτό, διά του οποίου κάθε ημέρα όλο και περισσότερο αυτο-γελοιοποιείται! Αν είχε λίγο φιλότιμο μέσα του, μετά τήν Απόφαση της Γερμανικής Βουλής για την «γενοκτονία των Αρμενίων», ώφειλε να παραιτηθή αμέσως από τον Υπουργικό του θώκο και να εξαφανισθή από προσώπου της γής!   
Αίγιον, 6 Ιουνίου 2016
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ  

 *****************

  «Ξεχειλίζει αγιοσύνη....»!

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 4/6/2016

 ************

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΟΥ ΑΘΕΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΝΙΚΟΥ ΦΙΛΗ



νίκος φίλης



γράφει ο votegreece.gr

Άθεος, Ανθέλληνας και εντολοδόχος των σιωνιστικών κέντρων που δεν αναγνωρίζει την γενοκτονία των Ποντίων είναι ο υπουργός παιδείας και θρησκευμάτων Νίκος Φίλης.
Το έργο του δύσκολο μέχρι να φύγει από το πόστο, η εντολή που του έχει δοθεί είναι να διαλύσει ότι έχει απομείνει από την Ελληνική παιδεία.
Θέλουν τους νέους μας αδιάφορους, άθεους και αμαθείς. Αυτό είναι το σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Στα χνάρια της Ρεπούστης και πολλών άλλων ανθελλήνων που στόχο έχουν να διαλύσουν και να διαψεύσουν την Ελληνική ιστορία.
Στάζει από την βρομερή τους σάρκα το μίσος κατά των Ελλήνων……
Τουρκόσποροι γεννήθηκαν, Ραγιάδες και τα παιδιά τους, Ραγιάδες και τα παιδιά των παιδιών τους.
Ο καιρός γαρ εγγύς για την Ελλάδα και για όσους αγαπούν τη Πατρίδα. Όσο για τους ανθέλληνες προδότες και δήθεν πατριώτες ο καιάδας τους περιμένει από ψηλά!

πτυχιο νικος φιλης