Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

ΕΘΝΟΚΤΟΝΑ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ – ΘΕΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ


2.06.2017

Πως θα μπορούσαμε να σιωπήσουμε και να παραμείνουμε ανέγγιχτοι συνειδησιακά στό απόλυτα δικαιολογημένο έντονο και αποκαλυπτικό, ξέσπασμα της Καθηγήτριας της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών κας Μαρίας Μαντουβάλου, διαβάζοντας το άρθρο της στην ημερήσια Εφημερίδα «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» της 10ης Μαΐου 2017 και στη σελίδα 3, με τίτλο: Κεραυνοί… Μαρίας Μαντουβάλου που μιλά για «παιδομάζωμα» - «Εθνοκτόνα τα γράμματα που διδάσκουν στα παιδιά μας».
Το άρθρο καθ’ εαυτό με τους πολύ επιτυχημένους και αποκαλυπτικούς χαρακτηρισμούς του, αφ’ ενός μεν αποκαλύπτει τον συσσωρευμένο πόνο και την απύθμενη αγανάκτηση της κας Μαντουβάλου, η οποία διακονεί τον ευαίσθητο και υπεύθυνο εθνικό τομέα της Παιδείας στην Τρίτη βαθμίδα βιώνοντας εκ των έσω την σκοπίμως επιχειρουμένη άλωσή της, αφ’ ετέρου δε, αποτελεί εγερτήριο σάλπισμα, που συγκλονίζει και καλεί όλους μας να πάρουμε θέση ευθύνης.
Παραθέτουμε αυτούσιο το δημοσίευμα και δηλώνουμε ότι συμμεριζόμεθα απολύτως τις θέσεις της κας Μαντουβάλου, την συγχαίρουμε και τασσόμεθα στο πλευρό της.

«Εθνοκτόνα τα γράμματα που διδάσκουν στα παιδιά μας»

Πραγματικούς κεραυνούς εξαπέλυσε η Καθηγήτρια της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών, Μαρία Μαντουβάλου, κατά των «εμπόρων των εθνών» αλλά και των «μασκοφόρων» της πνευματικής και πολιτικής ηγεσίας μας, που καταστρέφουν την Παιδεία, προωθώντας εθνομηδενισμό και αθεΐα, με διεθνισμό, παγκοσμιοποίηση, πολυπολιτισμικότητα και νέα τάξη πραγμάτων, μιλώντας στην ημερίδα «Ελληνορθόδοξη παιδεία ή άθεα γράμματα;» στο Βελλίδειο, στις 7.05.2017 μ.Χ., παρουσία των Μητροπολιτών Θεσσαλονίκης Ανθίμου και Σιατίστης Παύλου!
Η κα Μαντουβάλου τόνισε ότι όλοι αυτοί δεν μπορούν να ανήκουν στο Ελληνικό Έθνος, αλλά μόνον κατά παραχώρηση στους Έλληνες πολίτες, ενώ προειδοποίησε για το τελικό χτύπημά τους με την σχεδιαζόμενη αλλαγή Συντάγματος (σχέδιο Μάνου – Αλιβιζάτου), όπου ανέφερε ένα προς ένα τα ζωτικά για εμάς άρθρα που θέλουν να αλλάξουν ή να καταργήσουν (όπως την επικρατούσα θρησκεία, την αποστολή της παιδείας κ.α.), προκειμένου να ισοπεδώσουν τα πάντα, ενώ καυτηρίασε ανηθικότητα, αντιχριστιανισμό, δουλικότητα, ελληνοποιήσεις και τα κατασκευασμένα συνθήματα, προκειμένου να αλλοιωθεί η Ελλάδα, η ψυχή και η σκέψη της!
Φώναξε πως με αυτές τις αλλαγές που προτείνονται «έπεσαν οι μάσκες και φάνηκαν οι γουρνολύκοι» κατά τον Μακρυγιάννη! Χαρακτήρισε «γαλλικό εμφύλιο» την Γαλλική Επανάσταση και «Διαφωτισμό με στιλέτα» το αποτέλεσμά της, «δήθεν επανάσταση» τη Ρωσική, «φράξια» το κατεστημένο της Παιδείας και «αρνητές του Έθνους» κάποιους Πανεπιστημιακούς, προειδοποιώντας για «την οργή των νεκρών»!
Η Μαρία Μαντουβάλου, βάζοντας φωτιά στις καρδιές σα νέα Μπουμπουλίνα, τόνισε πως σκοπός όλης αυτής της «υπονόμευσης» κατά των Ελληνόπουλων και όλων αυτών που γίνονται εναντίον της παιδείας μας, είναι το «να μειωθεί ο ζήλος όλων των δασκάλων που πασχίζουν να κάνουν τα παιδιά ασπίδες της πατρίδας και φροντίζουν να τονώσουν και να διατηρήσουν αλώβητη την ιστορική μνήμη, που αποτελεί αποφασιστικό παράγοντα για τη διατήρηση και ενίσχυση της ελληνορθόδοξης συνείδησης»!

Επίορκοι όλοι…
Χαρακτήρισε «επίορκους» όλους τους υπονομευτές και καταστροφείς της Παιδείας και όχι απλά «άθεα», αλλά «εθνοκτόνα» τα γράμματα που διδάσκονται στα σχολεία εντολές των Υπουργών… Καυτηρίασε την παιδεία του «σεξουαλικού προσανατολισμού», του δήθεν «αντιρατσισμού» και των «μειονοτήτων» και των «συμβολαίων τιμής» των μαθητών για δήθεν «δημοκρατία» που στην πραγματικότητα είναι «φασισμός» και «εκτέλεση εντολών ξένων κέντρων»!
Κατήγγειλε ακόμη τον πόλεμο που υφίσταται η συνέχεια του ελληνικού έθνους, το 1821 και το 1922, ενώ παραλείπονται τα «Ελληνικά Ολοκαυτώματα»! Μίλησε για «αφελληνισμό της παιδείας» και κατηγόρησε ευθαρσώς «το Υπουργεία Παιδείας που διοικείται από γραικύλους ανθέλληνες Πανεπιστημιακούς Καθηγητές που τολμούν και δεν ντρέπονται να αναφέρουν ως «τζιχαντιστές του Μακεδονομάχους»!
Ζήτησε επίσης σύσταση «Εθνικού Δικαστηρίου» για την προστασία του έθνους, της παιδείας και της ιστορίας μας και κατηγόρησε την Κυβέρνηση για «Παιδομάζωμα» των μαθητών, που εκπαιδεύουν τα παιδιά ώστε να γίνουν «Ανθέλληνες»!
 Κλείνοντας την δυναμική και θυελλώδη ομιλία της που ξεσήκωσε ρίγη ενθουσιασμού, η Μαρία Μαντουβάλου απήγγειλε κάποιους γεμάτους νόημα στίχους του Νίκου Γκάτσου: «Πότε θ’ ανθίσουνε τούτοι οι τόποι; Πότε θα ‘ρθούνε καινούργιοι ανθρώποι να συνοδεύσουνε την βλακεία στην τελευταία της κατοικία». Άξια!

Πρωτοπρεσβύτερος π. Χρήστος Τσάκαλος