Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

ΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗΝ ΤΗΣ 15ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2018-2ον ΜΕΡΟΣ

ΣΤΟ «ΣΚΑΜΝΙ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ»!

______Την Πέμπτη 15η Μαρτίου ε.έ. η Θεία Χάρις μας αξίωσε να καθήσουμε στο «εδώλιο της Δικαιοσύνης», στο «σκαμνί του κατηγορουμένου», όπως συνήθως λέγεται. Μηνυτές και κατήγοροί μας ήσαν μία  ομάδα εννέα προσώπων, από το χώρο των Ομοφυλοφίλων. Είχαν θιγεί, όταν εμείς σε ανάρτησή μας στο προσωπικό μας Blog  «mkka.blogspot.com»  στις 9 Δεκεμβρίου 2015 είχαμε δημοσιεύσει ένα άρθρο με τίτλο «Φτύστε τους»! 
ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΑΙΓΙΟΥ


______Στόχος μας τότε ΔΕΝ ΗΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ! Στόχος μας ήταν η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κα Άννα Β.... , η οποία στην κηδεία ενός ομοφυλόφιλου ηθοποιού, του Μηνά Χ..., που επί 25 χρόνια συζούσε με κάποιον άνδρα εραστή του, είπε μεγαλοφώνως και επί λέξει τα εξής: «Στη μνήμη της προσωπικής σου αγωνίας, θα βοηθήσω να περάσει το σύμφωνο συμβίωσης  από τη Βουλή των Ελλήνων»!  (βλ. xairete.blogspot.gr, 04.12.2015).
______Με πολλή παρρησία, λοιπόν, τότε εξεφράσαμε την αγανάκτηση της ψυχής μας εναντίον των «μοντέρνων» πολιτικών παραγόντων, οι οποίοι τελικά και εψήφισαν τον Νόμο για το «Σύμφωνο της Συμβίωσης». Γι' αυτούς, μόνο γι' αυτούς, τότε είπαμε το «Φτύστε τους!». Διότι άνοιγαν την θύρα της νομιμότητος στίς αφύσικες και ανώμαλες σχέσεις! Είμαστε κήρυκες του Νόμου του Θεού, ως εκ τούτου χρέος μας είναι να αγωνιζώμεθα για την επικράτηση του θείου Νόμου καί άρα να εναντιούμεθα στη Σοδομική νοοτροπία!
_______Όπως ήταν φυσικό, γράψαμε πολύ σκληρά λόγια για τους πολιτικούς, οι οποίοι κάλυψαν με τον μανδύα της νομιμότητος το  ασυγχώρητο πάθος αυτής της ανωμάλου σεξουαλική σχέσεως μεταξύ προσώπων του ιδίου φύλου. Αυτοί, επαναλαμβάνω, ήσαν στο στόχαστρό μας, όταν εμείς εγράφαμε το «φτύστε τους!».
 
Στο εδώλιο του κατηγορουμένου!

_______ Το δημοσίευμά μας αυτό τότε προκάλεσε μεγάλο θόρυβο! Επειδή, λοιπόν, άρχισε να δημιουργείτε η εντύπωση, ότι στόχος μας ήσαν αυτοί οι ίδιοι οι ομοφυλόφιλοι, εμείς, για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα, έπειτα από λίγες ημέρες, δηλ. στις 21 Δεκεμβρίου 2105, με νεώτερη ανάρτησή μας και με τίτλο «ΑΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ» εδηλώσαμε, ότι οι σκληρές εκφράσεις μας στόχο είχαν τα πρόσωπα της Πολιτικής Εξουσίας, «την Εξουσία καί τούς εν Εξουσίαις»,  όπως επί λέξει εγράφαμε! 
_______Παρά ταύτα εκπρόσωποι της ομοφυλοφιλικής κοινότητος, οι οποίοι μάλιστα είναι και οργανωμένοι με το όνομα LGBTQ, την 26 Ιανουαρίου 2016 έσπευσαν να υποβάλουν Μήνυση εναντίον μας με ένα πολύ βαρύ κατηγορητήριο, προφανώς για να επιτύχουν μιά επίσημη αναγνώριση της παρά φύσιν ηθικής ζωής. 



_______Έτσι προχθές στις 15 Μαρτίου 2018 η Ηθική Διδασκαλία της Ορθοδοξίας κάθισε στο εδώλιο, για να κριθεί από την Δικαστική Εξουσία! Ευρίσκεται σε αντιπαράθεση με τους θιασώτες του Σοδομισμού! Το Ευαγγέλιο τους καταδικάζει! Ο Νόμος δικαιώνει και αναγνωρίζει το πάθος! Εμείς, ως Επίσκοπος, οφείλουμε να κηρύττουμε το λόγο του Θεού, τον Νόμο του Ευαγγελίου. Καταδικάζοντας όμως το πάθος, θίγονται όσοι το έχουν! «Ο έχων μυίγα, μυιγιάζεται» λέγει η λαϊκή παροιμία!  Οι Ομοφυλόφιλοι εθίγησαν! Δικό τους το κρίμα!  
________Δηλ. εμείς δεν αναφερθήκαμε σε ονόματα  και σε συγκεκριμένα πρόσωπα. Δέν είπαμε: «Ο Γιάννης, ο Κώστας, ο Μανώλης είναι Ομοφυλόφιλοι! Φτύστε τους!», ώστε να θεμελιώνεται κάποιο αδίκημα. Αντιθέτως, έξ αφορμής της Ηθοποιού και Βουλευτίνας κας Άννας (βλέπετε; ούτε το επώνυμό της εγράψαμε!), η οποία προκλητικώτατα είπε τα λόγια «Στη μνήμη της προσωπικής σου αγωνίας, θα βοηθήσω να περάσει το σύμφωνο συμβίωσης  από τη Βουλή των Ελλήνων»! Κατ' επέκταση αναφερθήκαμε στα Πολιτικά εκείνα Πρόσωπα, τα οποία προωθούσαν τον αντίχριστο Νόμο περί του Συμφώνου της Συμβιώσεως και μόνον σ' αυτά. Ή ακριβέστερα στούς Πολιτικούς, προς τους οποίους αναφερόταν και το «μαυρίστε τους» και σ' αυτό τούτο το πάθος της Ομοφυλοφιλίας. Τις πράξεις κρίνουμε και κατακρίνουμε,όχι όμως και τα πρόσωπα! Είναι όμως φυσικό, όταν σε κάποιο κήρυγμα καταφερόμαστε κατα της κλοπής, είναι φυσικό, επαναλαμβάνω, όσοι είναι κλέφτες να πληγώνωνται! Έτσι επαληθεύεται η παροιμία «ο έχων μυίγα, μυιγιάζεται!».
_______Δοξάζουμε το Όνομα του Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού, διότι για τη δόξα του Ονόματός Του μας αξίωσε να διέλθουμε ένα μικρό ψυχικό μαρτύριο! Ενθυμούμεθα τά λόγια του Αποστόλου Παύλου, ότι «ημίν εχαρίσθη το υπέρ Χριστού, ου μόνον το εις Αυτόν πιστεύειν, αλλά και το υπέρ Αυτού πάσχειν» (Φιλιππ. 1, 29).
_______Δόξα τω Θεώ! Υπομείναμε με καρτερία όλη αυτή την περιπέτεια και μετά χαράς αποδεχθήκαμε να καθίσουμε στο σκαμνί του κατηγορουμένου προς δόξαν Κυρίου! Η δίκη άρχισε στις 11.30 π.μ. το πρωΐ καί ολοκληρώθηκε στις 09.00 μ.μ. το βράδυ! Ώστε επί ΔΕΚΑ και ΠΛΕΟΝ ΩΡΕΣ ήμασταν καθισμένος στο εδώλιο! Και να σκεφθήτε, ότι διανύουμε το ογδοηκοστόν έτος! Το Δικαστήριο μας αθώωσε! Είμεθα ευγνώμονες! Αναγνώρισε, ότι όντως οι βαρείς χαρακτηρισμοί, στους οποίους  αναφερόμασταν, αναφέρονταν στα Πολιτικά και όχι σε φυσικά Πρόσωπα! Αναφέρονταν στο πάθος και όχι σε άτομα, τα οποία συγκροτούν την Ομάδα των LGBTQ κλπ.
_______Από τη θέση αυτή εκφράζουμε την εγνωμοσύνη μας στους Αιδεσιμωτάτους Έφημερίους-Κληρικούς μας, και στούς ευλαβεστάτους χριστιανούς μας, οι οποίοι όλως αυθορμήτως προσήλθον στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αιγίου, με σκοπό να μας δώσουν κουράγιο!  Έμειναν εκεί όρθιοι καί νηστικοί ολόκληρη την ημέρα!
_______Από  τη θέση αυτή επίσης εκφράζουμε την βαθυτάτη ευγνωμοσύνη μας προς τους Δικηγόρους μας κ.κ.
1. Γεώργιον Παπαϊωάννου,
2. Βασίλειον Οπλαντζάκην 

 και 3.  Γεώργιον Μπέσκον,
τον Πρόεδρον του Δικηγορικού Συλλόγου Αίγίου,
 οι οποίοι, ως Συνήγοροι Υπερασπίσεως, μας υπερασπίσθηκαν και μάλιστα επιτυχώς! 

_______Τέλος από τη θέση αυτή εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας προς τους κ.κ. 
1. Αθανάσιον Παναγόπουλον, τον Δήμαρχον Αιγιαλείας,
2. Γεώργιον Λαζουράν, τον Δήμαρχον Καλαβρύτων,
3. Σωτήριον Καρανικόλαν, τον Παιδίατρον στο Αίγιο, και
4. τον Πανοσιολογιώτατον Αρχιμ. π. Ιωακείμ Βενιανάκην, τον Πρωτοσύγκελλον της Ι.Μ.
οι οποίοι ως Μάρτυρες Υπερασπίσεως συνετέλεσαν στην αθώωσή μας.
__________Απότη θέση αυτή εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας και πρός τον πρ. Υπουργό του ΠΑΣΟΚ κ. Άνδρέα Φούρα, ο οποίος με δηλώσεις του επέκρινε δημοσίως τους κ.κ. Δημάρχους για την παρουσία τους στο Δικαστήριο και την υπεράσπισή τους προς το ταπεινό πρόσωπό μας! Τι να κάνουμε; Ο κ. Φούρας κάποτε στο Διακοπτό είχε αποκαλύψει το μεγάλο ....μυστικό (!!!!), ότι εγώ «ήμουν διαφωτιστής στη Γυάρο» !!!!!!! Δηλ. στην ηλικία των εννέα μόλις ετών ευρισκόμουνα στη Γυάρο και μάλιστα για να δίδω μαθήματα εθνικοφροσύνης στους Κομμουνιστές της εποχής, που είχαν εξορισθή στο νησί της Γυάρου!  «ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΗΣ», λοιπόν, στη Γυάρο στην ηλικία των εννέα (9) μόλις ετών. Η Γυάρος άρχισε κατά τό έτος 1947, εγώ δε γεννήθηκα κατά το έτος  1938! Ο άνθρωπος και τέως Υπουργός κ. Φούρας έχει υπέρ αυτού το ακαταλόγιστον!
________Τέλος, το ΠΙΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ στην πολύωρη  ακροαματική διαδικασία ήταν η εκ μέρους της Δικηγόρου της Πολιτικής Αγωγής κας Κλειούς Παπαπαντολέων επανειλημμένη επίκληση των θέσεων του Σεβ. Μητροπολίτου Σισανίου και Σιατίστης  κ. Παύλου προς ισχυροποίηση των θέσεών τους! Τι κρίμα! Ένας Μητροπολίτης υπερασπιστής των Gays! 

ΩΣ ΕΠΙΣΤΕΓΑΣΜΑ 

της παρούσης πρώτης αναρτήσεώς μας στην επόμενη δεύτερη  ανάρτησή μας (αύριο) θα δημοσιεύσουμε ΕΝΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ  πρός τους κ.κ. κατηγόρους μας και την καν Συνήγορόν τους, οι οποίοι, ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΝΤΕΣ, και συνεπώς διαστρεβλώνοντας τα πραγματικά περιστατικά και γεγονότα, αγνόησαν σχετικό ερμηνευτικό δημοσίευμά μας, της 21ης Δεκεμβρίου 2015, με το οποίο εγκαίρως διασκεδάζετο κάθε απορία τους! Οι άνθρωποι, βλέπετε, ήθελαν το Δικαστήριο «για να ακουσθούν»! 
Τα συμπεράσματα δικά σας. 

+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
Αίγιον, 20 Μαρτίου 2018